TQ Sudi Follow :)

Friday, 14 October 2011

Tandas histeria di Gurun


GURUN Kejadian aneh dan menyeramkan di Hentian Rehat dan Rawat (R&R) Gurun arah Selatan seperti yang dialami Mohd. Fitri Mohamad dari Kangar, diakui bukan kejadian pertama di situ.
Malah dua bulan lalu, seorang wanita tempatan tiba-tiba diserang histeria ketika berada dalam tandas pada satu malam di kawasan R&R itu dan ia disaksikan sendiri oleh seorang tukang masak gerai makan di situ, Habibah Mustafa, 46.
dia meracau-racau dalam bahasa Indonesia sampai dekat 20 minit.
bila tengok keadaannya tak berubah, keluarga dia terus bawa pergi dengan kereta,拻 katanya ketika ditemui Kosmo! di sini semalam.
Habibah bagaimanapun tidak pernah pula mendengar cerita mengenai wanita kebaya merah.
Kosmo! yang meninjau ke hentian tersebut pada pukul 5 pagi semalam, iaitu waktu yang sama Mohd. Fitri mendakwa telah merakamkan gambar satu lembaga wanita berbaju merah, mendapati suasana di tempat yang menjadi persinggahan pemandu lori itu sangat sunyi.
Mohd. Fitri yang juga seorang guru bahasa Arab di Perlis mendakwa kelibat lembaga berbaju merah itu kelihatan dalam gambar digital yang dirakamkannya di stesen minyak itu pada kira-kira pukul 5.30 pagi, Jumaat lalu.


Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment